inleiding

Mijn naam is Sonja Meijer, geboren in Nijmegen (NL) en momenteel woonachtig in Winkl bij St. Gilgen, Oostenrijk, onder de rook van Europakloster Gut Aich.

Van beroep ben ik schilderes en tekentherapeut.

Maak kennis met mijn werk.

 

Als kind, diep geraakt door het schilderwerk van mijn vader, leerde ik al te luisteren naar mijn intuïtie. Gaandeweg in mijn leven leerde ik steeds meer te vertrouwen op mijn intuïtie en de kracht die daarvan uit gaat om mijn leven vorm te geven. Op passende momenten vond ik verdere scholing in binnen- en buitenland om mij als schilderes en tekentherapeut verder te bekwamen. 

Mijn geheel eigen wijze van schilderen heb ik verder ontwikkeld in mijn atelier waarbij het diepe vertrouwen op mijn innerlijke spirituele kracht, daarbij luisterend naar mijn intuïtie, van grote waarde was.

Als tekentherapeut bied ik mensen een kans om op een geheel eigen wijze op zoek te gaan naar hun innerlijke bron, te vertrouwen op hun intuïtie en met kleuren, vormen en symbolen eigen situaties op papier zichtbaar te maken. 

“De intuïtieve geest is een heilig geschenk en de rationele geest een trouwe dienaar. We hebben een maatschappij geschapen die de dienaar eert en het geschenk is vergeten”. (Albert Einstein)